Bors de vita

de nilgun in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 7102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vita 500 grame
  • jumatate ardei gras rosu
  • un ardei verde
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • pastranac
  • radacina de patrunjel
  • telina
  • 1 ceapa
  • jumatate litru bors
  • o legatura leustean si o legatura patrunjel
  • sare
  • suc de rosii. b=natural de la soacra mea
  • paste gen taitei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vita:

Carnea se taie cubulete, se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Intre timp se taie toate legumele dupa gust, cubulete.  Dupa ce carnea a fiert, eu strecor zeama intr-o alta oala, spal carnea sa nu ramana spuma pe ea si o pun din nou la fiert tot in apa in care a fiert si mai inainte. se pun pe rand legumele, intai radacinoasele ca fierb mai greu, apoii celelalte. se pune sare si se lasa sa fiarba . separat se fierbe borsul. cand e aproape totul fiert se pune si sosul de rosii. apoi se pune si borsul si se fierbe totul inca 10 minute. se opreste focul si se presara patrunjel si leaustean tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de vita