Bors des de peste

de Ina in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 13628 vizualizari

COMENTARII (244)

Ina 1

09.01.2011, 10:45

Multumesc frumos, Burdulea

Ina 1

09.01.2011, 10:45

Sefu

diaconta 1

09.01.2011, 10:52

Sefu' trebuia sa le lamuresc putin pe fetele astea,la prima vizita nici eu n-am ajuns sa analizez mainile,dar la urmatoarele m-am mai dumirit ...e de bine daca nu ne-ai alungat inca de pe site

Ina 1

09.01.2011, 11:15

Dia, eu nu m-am dumirit nici acum, ca i-am tot schimbat Testez terenul, inca tinerei, batrani, romani, arabi...

mena29 1

09.01.2011, 19:26

Ina,pe mine daca ma intreaba repede doctorul ,nici cum ma cheama nu mai stiu,asa imi este de rusine.

mihaelar63 1

10.01.2011, 22:37

imi place ciorba si garnitura .... de comentarii Mi-ati lipsit mult . Apropo de doctor am fost sa-mi fac mai demult o radiografie pt.endo la saua turceasca care e la cap , inaintea mea erau doua frumusele , tinerele si le-a pus sa se dezbrace pana la brau pt. asta
La multi ina !!! :

diaconta 1

10.01.2011, 22:39

Mihaela cam mult ai lipsit.Deci pana ne pune sa ne dezbracam e de bine

diaconta 1

10.01.2011, 22:40

Pai vezi Ina,io daca am nimerit la unul bun si frumos nu l-am mai schimbat

Ina 1

10.01.2011, 23:09

Mihaela

Ina 1

10.01.2011, 23:12

O colega s-a dus la urgenta cu o criza de fiere...de garda era cardiologul, care a pus-o sa-si dea sutienul jos ( tipa e dotata ) , sa o asculte la inima ..... Ea ii zice aluia ca pe ea o doare fierea si ca nu are nimic la inima. N-a avut incotro.....si-a dat sutienul jos....si dupa ce-o consulta, cica: -ei, ti-am spus ca n-ai nimic la inima?

mena29 1

11.01.2011, 20:10

adasev12 1

13.01.2011, 00:54

interesanta....tre sa fie buna, ca vad ca place la lume...eu nu am acut niciodata...dar am si o intrebare: cum se prepara borsdul asta frate? ca la noi in ardeal nu se foloseste...????sau la ce spuneti voi bors? se paote inlocui cu altceva???

adasev12 1

13.01.2011, 00:55

am revenit cu furcile....5

Ina 1

13.01.2011, 14:01

Adasev, borsul se face din ushti( o parte din taratele fermentate in bors...nu stiu sa-ti explic, o intreb pe soacra-mea ) , tarate de grau si apa; se amesteca tot si se tine la cald cateva zile, cu crengute de visin, marar uscat...., pana se acreste lichidul , care se strecoara si se foloseste la acrit ciorbele Ustile se pastreaza de la un bors la altul, altfel nu se face borsul Daca n-am zis bine, nu dati cu pietre

Ina 1

13.01.2011, 14:03

Borsul se gaseste si-n comert, la sticle sau pungi, dar ala e cu sare de lamaie, nu-i natural..... Un praf similar numit bors are si Maggi, Knorr.....

Panacris 1

22.08.2012, 18:35

Bun borsul de peste, nu ca as fi citit reteta , m/au convins comentariile Inca odata imi pare bine ca am intrat in gasca voastra vesela

Bya Ralu 1

28.11.2012, 22:09

ianculubita 1

26.11.2013, 17:10

Bors de peste=DELICIU

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:13

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pui de tara si dovlecei