Bounty

de diana_k in Prajituri, 10 Mar 2013 | 29830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 125 g unt,
  • 50 g zahar,
  • 3 oua,
  • 200 g faina,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri lapte,
  • un praf de copt
  • crema:
  • 300 ml lapte,
  • 3 linguri de gris,
  • 80 g unt,
  • 80 g zahar,
  • 100 g cocos,
  • 2 linguri zahar vaniliat
  • glazura:
  • 100 g ciocolata,
  • 2 linguri de unt,
  • 2 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty:

Untul, ouale, zaharul se mixeaza bine pana devine o spuma, se adauga faina, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia in tava si se coace. Se lasa la racit.


Laptele, untul si gris se pune pe foc si se fierbe pana devine o crema groasa, se adauga vanilia, zaharul si cocosul.


Se intinde crema rece peste blatul racit.


Ciocolata se topeste cu apa si untul si se pune peste crema racita.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Panacris 1

09.09.2013, 06:30

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 11:09

mmm...delicios

reisnaor_2006 1

17.03.2014, 14:02

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Gemenii"