Branza dulce din lapte de vaca

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 3657 vizualizari

COMENTARII (16)

Gicuta 1

25.06.2015, 15:41

reisnaor_2006 1

25.06.2015, 15:46

bunaaaaaaaaaaa

Bucataras 1

25.06.2015, 16:51

Super!

-Licurici- 1

25.06.2015, 18:06

Merisor 1

25.06.2015, 18:25

Asta-i buna tare pentru placinte

delia64 1

25.06.2015, 19:27

Rocsi 1

25.06.2015, 20:40

Bravo Andra!

Bya Ralu 1

25.06.2015, 22:00

mihaelar63 1

25.06.2015, 23:24

Cata branza ai obtinut din 7l lapte prins ? Felicitari

mirela0911 1

26.06.2015, 06:55

Foarte buna!

Andra_Constantinescu 1

26.06.2015, 21:10

Multumesc tuturor pentru aprecieri

Andra_Constantinescu 1

26.06.2015, 21:12

Mihaela: in jur de 800 g parca, nu mai stiu exact.

- Andreea - 1

27.06.2015, 09:30

miki_a 1

27.06.2015, 12:49

In perioada asta asa o fac si eu! Laptele se prinde repede, smantana e cat se poate de buna si dulce, ce sa mai, sanatate curata!

Andra_Constantinescu 1

27.06.2015, 15:07

Andreea, Ela

MotanLaOale 1

27.06.2015, 17:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci