BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE

de Panacris in Dulciuri, 31 Mai 2015 | 1818 vizualizari

 

Provocările continuă;) GreenSugar înlocuitor natural de zahăr, s-a dovedit din nou a fi la înălțime.

 

INGREDIENTE

  • Margarină/unt 125 g,
  • Zahăr 125 g sau îndulcitor Green Sugar 100 g,
  • Sare iodată ½ linguriță,
  • Ouă de prepeliță 16 bucăți sau ouă de găină 4 bucăți,
  • Ciololată cu lapte 200 g (două tablete),
  • Praf de copi 1 plic,
  • Făină albă 125 g,
  • Forme de brioșe din hârtie,
  • Pentru topping:
  • Zahăr pudră 150 g,
  • Zeamă de lămâie 3 linguri,
  • 1 linguriță de rom.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE:

Se amestecă energic margarina topită cu zahărul, sarea și ouăle, până se topește zahărul. Ciocolata se rupe bucățele și se topește într-un vas special sau pe baie de aburi. După ce s-a răcit un pic se adaugă la compoziția de ouă. La final se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt și se amestecă ușor, până ce se înglobează în compoziție. Aluatul obținut se toarnă în formele de brioșe și se pun la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la 175 grade. Între timp se amestecă zahărul pudră cu zeama de lămâie și romul, până se obține o glazură, ce se toarnă peste prăjiturile fierbinți. Se servesc cu frișcă și fructe de sezon. Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:33

reisnaor_2006 1

04.06.2015, 17:17

mihaelar63 1

11.06.2015, 10:46

Cum o fi emoticonul acela cu inundatie ?))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie