Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 4902 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

23.06.2015, 21:47

Și scapi de toate resturile făcând bunătăți.-bd

-Licurici- 1

23.06.2015, 21:49

sunt geniale! arata minunat!

simona72 1

23.06.2015, 21:49

Nu stiu de nici o provocare, dar imi place ce ai facut!

Bya Ralu 1

23.06.2015, 22:00

Ce bune sunt

MotanLaOale 1

23.06.2015, 22:03

bune bune

Gicuta 1

23.06.2015, 22:07

ce bine arata!

Catalina L 1

23.06.2015, 22:09

original

mirela0911 1

24.06.2015, 06:46

Frumoase și bune!

Raluca57 1

24.06.2015, 07:30

Ce tentație!!!! Ce fel de conserva de carne?

Panacris 1

24.06.2015, 08:15

Bunica, cam da.

Panacris 1

24.06.2015, 08:15

Licuri

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Simona, o provocare pe blog-ul lui Merisor

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Bya

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Motan

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Gicuta

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Catalina

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Mirela

Panacris 1

24.06.2015, 08:19

Raluca Consevra de carne de vită, de la Ardealul. Dar poti folosi orice marcă Nu e prea sănătos cu conserve, dar mai facem și compromisuri câteodată Rețeta lui Merișor e cu carne tocată http://www.bucataras.ro/retete/briose-aperitiv-cu-carne-tocata-si-cuscus-70113.html

poa 1

24.06.2015, 08:56

Gherca Daniela 1

24.06.2015, 10:29

foarte bune!

mihaelar63 1

24.06.2015, 22:20

Bune de tot

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca si cascaval