Briose aperitiv cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2015 | 6117 vizualizari

 

Cele mai minunate briose aperitiv din cate am mancat vreodata! Sa le faceti si voi ca merita din plin!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr. unt
  • 130 gr. faina
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 60 gr cascaval razuit
  • 40 gr parmezan
  • 3 linguri pline de smantana( 20%)
  • 1 lingura de chimen
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 1 praf bun de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu cascaval si chimen:

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de copt si chimenul.

Se ung formele cu unt, se umplu cu aluat si se coc briosele timp de  20 de minute la 200 de grade....o nebunie!

TIPS-URI

1

Daca nu va place chimenul, il puteti inlocui cu rozmarin...sau desigur cu ce va inspira!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor