Tabouleh

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2012 | 5341 vizualizari

 

E un aperitiv care ne place mult, dar mai ales si ptr efectul benefic care il are patrunjelul asupra organismului, e un antibacterian, si e bun impotriva celulelor canceroase, precum usturoiul (care e pe primul loc!) si lamaia.
Foarte usor si foarte repede de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet mare de patrunjel, chiar mai mult daca va place
  • 3 rosii
  • sucul de la 1 lamaie
  • cca 100 gr cuscus
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Punem intr-un bol cuscusul, apoi taiem cubulete mici rosiile si le punem in bol peste cuscus,


apoi taiem si patrunjelul marunt; punem sare, ulei si suc de lamai dupa preferinta.


Amestecam bine, dupa care e indicat de lasat la figider cam 30 min ptr ca sa se inmoaie cuscusul.

TIPS-URI

1

Patrunjelul NU se da prin mixer ptr ca isi pierde din gut, ci se toaca la mana cu cutitul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Doralinda 1

02.12.2012, 22:45

Mmmmm, in fiecare zi as manca dar mi-e lene sa tai patrunjelul, ca pun vreo 3 buchete!

Ela68 1

26.12.2012, 15:25

e cea mai buna "chestie" pe care am mancat-o vreodata !

Doralinda 1

26.12.2012, 16:25

Ela, multumesc frumos! E intr-adevar foarteracoritoare aceasta salata!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Salata Tabouleh