Tabouleh

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2012 | 4384 vizualizari

 

E un aperitiv care ne place mult, dar mai ales si ptr efectul benefic care il are patrunjelul asupra organismului, e un antibacterian, si e bun impotriva celulelor canceroase, precum usturoiul (care e pe primul loc!) si lamaia.
Foarte usor si foarte repede de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet mare de patrunjel, chiar mai mult daca va place
  • 3 rosii
  • sucul de la 1 lamaie
  • cca 100 gr cuscus
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Punem intr-un bol cuscusul, apoi taiem cubulete mici rosiile si le punem in bol peste cuscus,


apoi taiem si patrunjelul marunt; punem sare, ulei si suc de lamai dupa preferinta.


Amestecam bine, dupa care e indicat de lasat la figider cam 30 min ptr ca sa se inmoaie cuscusul.

 

TIPS-URI

1

Patrunjelul NU se da prin mixer ptr ca isi pierde din gut, ci se toaca la mana cu cutitul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Doralinda 1

02.12.2012, 22:45

Mmmmm, in fiecare zi as manca dar mi-e lene sa tai patrunjelul, ca pun vreo 3 buchete!

Ela68 1

26.12.2012, 15:25

e cea mai buna "chestie" pe care am mancat-o vreodata !

Doralinda 1

26.12.2012, 16:25

Ela, multumesc frumos! E intr-adevar foarteracoritoare aceasta salata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata Tabouleh