Aperitive in pomisor

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 2594 vizualizari

 

cum v-am promis am folosit pomisorul si l-am impodobit cat mai vesel

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • branza
  • bacon
  • sunculita taraneasca
  • masline verzi
  • rosie
  • aluat foietaj
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in pomisor:

1.se intinde foaia de aluat decongelata si se umple cu bacon se ruleaza se taie rondele si se coc la cuptor.


2.partea a doua de aluat: se intinde o foaie se presara cubulete de branza si cascaval si se acopera cu bentite de aluat ca un gratar.Se preara susan si se coc taiate triunghiuri.


3.Pe farfuriora pomisorului asszam foietajele iar pe crengute cubulete de cascaval , branza ,mezeluri si masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in pomisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:30

multumesc fetelor si mai ales multumesc lui bucataras!va spun sincr ca a fost foarte de efect la musafirii mei veniti din Cluj, am avut pe tobosarul lui Margineanu sa guste un vin la socrela pt.nunta fratelui lui Margineanu si am serbat si 5 ani de casnicie si am serbat si pe sotul C-tin si pe Teo care e si Elena.Deci o gramada de motive! a fost super! JANET pomisprul mi l-am luat de aici din camara pe galbenii virtuali stransi din activitatea mea pe acest minunat site care e de curand pe locul 1 in inima mea!

Myrabella 1

03.12.2014, 23:50

Myrabella 1

03.12.2014, 23:57

Sau dati search pt "Copacul pentru aperitive"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu sunca si mozzarella