Aperitiv oua umplute pentru revelion

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2018 | 1768 vizualizari

 

Asa cum se spune ca in noaptea de revelion se mananca peste pentru a inota mai usor tot anul  printre pobleme ,m-am gandit sa vin cu un antreu care contine si peste.
Iar ouale  umplute si ornate pentru revelion este  un  aperetiv  perfect si de efect
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte tari
  • 1 cutie ton scurs
  • 2 -3 catei usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura maioneza
  • 70 grame cascaval ras
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • pentru ornat
  • marar proaspat
  • ardei gras
  • seminte rodii
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute pentru revelion:

Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si cascavalul ras.


In alt bol zdrobim cu furculita, daca est cazul, tonul si-l adaugam peste oua, amestecam toate ingredientele, potrivim de sare si piper.


Umplem ouale mai cu varf, apoi ornam cu firicele de marar, dandu-i forma de bradut.


Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem stelute si o montam in varful bradutului.


Presaram deasupra cu parmezan ras pentru a da impresia de zapada.


Pofta mare!

TIPS-URI

1

Puteti orna in forma de crengute sau toca marararul si treceouale sub ploie de marar tocat.

2

La ornarea cu crengute se orneaza mai usor daca mararul este un pic vestejit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute pentru revelion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

02.01.2019, 19:30

Ce frumoase le-ai facut!

Panacris 1

02.01.2019, 19:47

lucy2002 1

24.12.2019, 21:30

Foarte faine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Eszterhazy
  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Ciorbita de  purcel  - rapida

ieri la 22:05

Hotdog de casa

de Lau 9

ieri la 21:53

Chilli con carne

de Lau 9

ieri la 21:29

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon