Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 2340 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe ambalajul aluatului de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr aluat de foietaj
  • 4 dovlecei
  • 100 gr mozzarella
  • 7-8 flori de dovlecel
  • cateva linguri de parmezan ras
  • 2 catei de usturoi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei:

Curatam usturoiul si il taiem cubulete apoi il punem cu putin ulei la calit iar cand incepe sa se rumeneasca punem dovleceii taiati cubulete.


Lasam 5-10 minute,apoi punem florile de dovlecel,sare si piper,amestecam apoi dam deoparte.


Tapetam o tava cu foaia de aluat,gaurim pe fund cu o furculita apoi presaram parmezan ras si punem dovleceii din tigaie,deasupra cubulete de mozzarella,parmezan ras si putin unt din loc in loc apoi dam la cuptorul incins la 200° timp de 20-25 de minute(pana se rumeneste frumos).


Putem servi atat rece cat si cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:14

MIUTA 1

08.06.2011, 11:42

Interesant

ionela2682 1

08.06.2011, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Snitele de dovlecei