Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 2527 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe ambalajul aluatului de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr aluat de foietaj
  • 4 dovlecei
  • 100 gr mozzarella
  • 7-8 flori de dovlecel
  • cateva linguri de parmezan ras
  • 2 catei de usturoi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei:

Curatam usturoiul si il taiem cubulete apoi il punem cu putin ulei la calit iar cand incepe sa se rumeneasca punem dovleceii taiati cubulete.


Lasam 5-10 minute,apoi punem florile de dovlecel,sare si piper,amestecam apoi dam deoparte.


Tapetam o tava cu foaia de aluat,gaurim pe fund cu o furculita apoi presaram parmezan ras si punem dovleceii din tigaie,deasupra cubulete de mozzarella,parmezan ras si putin unt din loc in loc apoi dam la cuptorul incins la 200° timp de 20-25 de minute(pana se rumeneste frumos).


Putem servi atat rece cat si cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:14

MIUTA 1

08.06.2011, 11:42

Interesant

ionela2682 1

08.06.2011, 19:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vara cu dovlecei