Briose cu banane si dragoste

de Bya Ralu in Dulciuri, 14 Feb 2017 | 1117 vizualizari

 

Reteta luata de la Sunshine, ar fi trebuit sa fie rosii briosele, dar, ori colorantul meu nu e asa puternic, ori ar fi trebuit mai putina cacao.

 

INGREDIENTE

  • 235 g faina
  • 200 g zahar
  • 275 g unt moale
  • 4 oua
  • esenta vanilie
  • un praf de sare
  • 15 g cacao
  • 1-2 lingurite colorant rosu
  • 4 linguri sana
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita bicarbonat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si dragoste:

Zaharul se pune intr-un bol inalt, punem ouale mixam bine, adaugam untul taiat si moale, faina si mixam pana se omogenizeaza.


Sana se amesteca cu colorantul rosu, iar bicarbonatul se stinge cu cele 2 linguri de otet.


Se pun peste compozitia formata, se pune si cacao (sau nu mai puneti deloc, ca sa iasa rosii), esenta de vanilie si praful de sare si mixam bine.


Intr-o tava cu forme de briose, punem cate o hartie si punem cate putin din compozitia formata. Presaram bucatelele de banana taiate, iar deasupra punem compozitia de briose.


Se dau la cuptor pentru 30 minute.


Se scot, se lasa sa se raceasca si se orneaza cu frisca facuta in casa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si dragoste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Rahela Velicu 1

15.02.2017, 21:14

sebirizescu 1

18.02.2017, 08:47

Bya Ralu 1

18.02.2017, 09:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu iaurt si cacao