Briose cu blue cheese si masline

de madab in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2015 | 1324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 g blue cheese
  • 20 g masline
  • 10 g unt
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu blue cheese si masline:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Albusurile se bat spuma cu sare.


Se adauga galbenusurile,sarea, piperul si untul moale.


Se amesteca bine cu mixerul si se adauga faina impreuna cu praful de copt.


Se amesteca usor cu o lingura si se adauga si maslinele si branza.


Formele se ung cu unt si se tapeteaza cu faina.


Aluatul obtinut se pune in forme si se da la cuptorul preincalzit.


Briosele stau in cuptor la foc mediu pana trec testul cu scobitoarea.


Se pot manca atat calde cat si reci.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu blue cheese si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

08.03.2015, 08:50

monik80 1

17.03.2015, 18:39

iri_iri 1

07.04.2015, 14:38

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus