Briose cu branza de vaci

de gaby_duceag in Dulciuri, 8 Dec 2010 | 6122 vizualizari

 

Intr-o seara, la 8 juma, zice danut : vreau briose! si-l intreb: acu'? el zice, da! asa ca la 9 juma scoteam din cuptor briose:))) simplu, rapid, delicios.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza vaci
  • 4 linguri cu varf nuca cocos
  • doua oua
  • 7 linguri zahar
  • doua linguri cacao
  • un praf de copt
  • putina sare
  • 250-300 ml iaurt
  • doua  linguri ulei
  • o lingura amidon
  • faina- cat cuprinde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar .

Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.

Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.

Cantitatea de faina...nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.

Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste

Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 min.

Facem testul cu scobitoarea.

Foarte, foarte fragede!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema din nuca de cocos