Briose cu branza topita si cabanos

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2015 | 5061 vizualizari

 

Vaaai...cat de bune au fost aceste briose, mai ales calde. Nu am avut cascaval Sofia, asa cum prevedea reteta, dar au fost foarte bune si cu branza topita.

 

INGREDIENTE

  • 100 g cabanos;
  • doua oua;
  • 200 ml lapte;
  • doua linguri ulei;
  • 100 g (6 felii ambalate individual) branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • un ardei kapia copt, in otet;
  • 200 g faina;
  • un plic praf de copt;
  • o lingura de seminte de susan.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza topita si cabanos:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cabanosul se taie feliute si se prajeste.

Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, branza topita taiata in patratele, cabanosul prajit si ardeiul kapia taiat fasii.

Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se toarna peste ele compozitia lichida si se omogenizeaza.

Formele de briose se ung cu ulei, se umplu cu compozitia rezultata si peste ele se presara seminte de susan. Apoi se aseaza intr-o tava si se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza topita si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

10.06.2015, 08:41

Multumesc tuturor!

miki_a 1

10.06.2015, 09:18

Da, si mie imi plac!

EllaMony 1

04.12.2015, 11:00

Acum ma apuc s-o fac . Arata foarte apetisanta sper sa-mi iasa si mie asa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes cu sunca si branza