Briose cu cacao si banane

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 22 Dec 2016 | 5348 vizualizari

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

22.12.2016, 08:41

yamiii ce bine arata!

MotanLaOale 1

22.12.2016, 08:50

CameliaR 1

22.12.2016, 10:02

Delicioase!

katty 1

22.12.2016, 10:03

Noi ne multumim si cu multe

anca_rm 1

22.12.2016, 10:31

bune

laura_n 1

22.12.2016, 10:55

Andra, 500 gr de zahar? Sau ai gresit cantitatea?

RuxyRux 1

22.12.2016, 11:50

Arata delicios...desi nu pap nimic cu banane in compozitie ....si eu zic ca e mult sa pui 500 gr.de zahar avand in vedere ca bananele sunt dulci deja....dar poate ai gresit in graba si inca ceva...nu te superi pe mine...doua pliculete de praf de copt inseamna mult prea mult la o asa cantitate...eu mai mult de unul n-as pune( si asa il simt puternic intepacios, de regula caut sa nu pun mai mult de o lingurita)...te imbratisez si spor in toate iti doresc!

Bucataras Diana 1

22.12.2016, 13:16

Ce bine arata.. Ce este in plus da-ne noua

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 15:58

Mulțumesc, dragilor!

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 16:00

Sa stiti ca si eu am fost socata sa vad 500 g zahar si doua pliculete de praf de copt, iar faina mi se parea foarte putina, dar am mers pe mana doamnei respective si au iesit foarte bune

Dya Daniela Andrei 1

22.12.2016, 17:44

Foarte fain arata.
O reteta asemanatoare, pentru Negresa, este scrisa pe pliculetele de Cacao Dr. Oetker. Mereu o fac, tot 500 gr zahar se specifica, insa niciodata nu am pus atat. Maxim 200 gr. E vorba de cum percepe fiecare gustul. Daca te uiti la prima mea reteta de Negresa de pe site, la comentarii, sunt atentionata asupra cantitatii. Nu stiam prea multe pe atunci, asa ca am modificat ingredientele Stai linistita! Important e sa fii tu multumita, nu sa multumesti pe altii

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 17:50

Multumesc pentru sustinere, Dya! Asa este.

RuxyRux 1

22.12.2016, 18:29

Andra, imi cer scuze inca si inca o data pentru faptul ca mi-am scris parerea( chiar regret foarte mult).....cred ca in putinul timp cat am avut ocazia sa comunicam m-ai perceput ca pe un om fara rautati, iar ceea ce am scris si eu si Laura este strict legat de reteta....as fi inteles daca venea cineva din afara bucatarasului si te-ar fi criticat cumva sa te necajesti....si cum spuneam mai sus, daca tie ti-a placut asa cu cantitatea respectiva de zahar, e tot ce conteaza....nu are importanta pana la urma decat ce-ti place tie....

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 18:43

Rux, stai linistita pentru ca nu am de ce sa pun la suflet, fiecare este cu gustul lui. Mie mi-au placut si asta este tot ce conteaza.

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 18:45

Insa nu vreau sa se inteleaga ca nu este buna reteta si alti oameni sa nu o incerce...

RuxyRux 1

22.12.2016, 19:03

Andra, eu nu mi-as face griji pentru asta, cine vrea sa o probeze o face fara sa tina cont de pareri...eu am avut de-a lungul anilor tot felul de comentarii la retete...in special din afara bucatarasului, unele de-a dreptul rautacioase......" tiramisu cazut" etc...dar nu mi-a pasat, pana la urma nu asta conteaza, dupa cum si tu ai scris ca ai fost socata sa vezi ingredientele in cantitatile respective si tot ai probat reteta...eu mi-am exprimat doar o parere, nimic mai mult si sincer data viitoare o sa ma abtin total si ma voi rezuma doar la : bun, frumos, imi place, arata bine....pentru ca nu cumva sa mai supar pe altcineva! Nu toata lumea percepe o intentie pozitiva...si-ar fi pacat sa ne stricam relatiile...o seara frumoasa iti doresc!

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 19:58

O seara frumoasa si tie, draga Rux!

Constelatialeu 1

22.12.2016, 21:50

dantes 1

26.12.2016, 10:31

Delicioase!

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 16:54

super faine!

Rocsi 1

26.12.2016, 19:51

Cat de pufoase ti-au iesit!

Andra_Constantinescu 1

26.12.2016, 20:06

Multumesc, dragilor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu merisoare si crema de vanilie