Briose cu capsune

de Sabina in Prajituri, 16 Iun 2009 | 1234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 grame capsune taiate bucati
  • 2 oua
  • 300 ml lapte batut
  • 80 grame unt
  • zahar pudra
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsune:

Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si coaja de portocala. Topim untul il lasam sa se raceasca, intre timp mixam ouale cu laptele batut si adaugam la sfarsit si untul racit. Adaugam acest amestec la ingredientele solide si amestecam cu grija.
Punem hartiute de copt pentru briose in fiecare forma si punem aluat, apoi trei-patru bucati de capsune, aluat din nou si in varf alte bucati de capsune.


Coacem briosele pana devin rumene, iar dupa ce se racesc le pudram cu zahar. Pofta buna!


Reteta este preluata de la 3sisterscooking.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

sandytza 1

19.06.2009, 19:15

Foarte bine arata of la ine s-au terminat capsunele tocmai cand apar tot mai multe retete.

adry88 1

20.05.2011, 12:18

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:58

buuuuuuuuuuuune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata, cu branza si visine