Briose cu cascaval Delaco

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2012 | 5566 vizualizari

 

Am incercat reteta de la delaco,sunt super briosele!sa le incercati

 

INGREDIENTE

  • 200g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 200 g lapte
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci conserva
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Delaco:

Se bat ouale cu praful de sare, uleiul, laptele, ceapa bucatele, cascavalul cubulete, ciuperciile taiate bucatele mai mici, iar ceapa taiata marunt. Faina se amesteca cu praful de copt, se amesteca toata compozitia si adaugam si mararul tocat marunt. Formele se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare forma aproape plina(se lasa 1 deget). Se baga la cuptorul incalzit cca 40 minute. Se lasa putin la racit dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu branza si masline