Briose cu ciocolata

de adasev12 in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 1384 vizualizari

 

by Miha....multumesc apt sursa de inspiratie...f bune au fost
eu nu am forme de briose, dar am aceste forme ovale de savarine, si le-am adaptat si pt briose...unse si infarinate, le-am putut folosi cu succes...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 125 g faina
  • 1 praf sare
  • scortisoara
  • 100 g ciocolata cu lapte (pentru ornat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se rade ciocolata si se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, sare, scortisoara.


Se separa ouale,iar galbenusurile se bat cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar.Se amesteca apoi cu ciocolata.Se bat albusurile spuma si se adauga peste aluat,amestecand usor.Si faina la sfarsit.




Se umplu formele pentru briose si se coc la 160 de grade,timp de jumatate de ora.


Deasupra am pus glazura de ciocolata si frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adasev12 1

11.07.2011, 12:29

mirela, ms...
mihaela....cu placere

adasev12 1

11.07.2011, 12:29

mamaie, diva...pup

Lau 1

11.07.2011, 13:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca