Briose cu ciocolata

de amalia01 in Fusilli, 27 Mar 2014 | 789 vizualizari

 

M-am jucat putin in bucatarie...

 

INGREDIENTE

  • - 150g paste tip fusilli;
  • - 2 oua
  • - 2 linguri de zahar
  • - 50 ml lapte;
  • - 6 lingurite de crema de ciocolata;
  • - Fulgi de ciocolata si jeleuri (pentru décor)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

-fierbi pastele in apa cu sare


- bati ouale cu zaharul si laptele


-in forma de briose asezi ½ din cantitatea de paste,dupa care torni ou batut;


-pui cate o lingurita de crema in fiecare forma;


-asezi si restul de paste si torni oul ramas;


-dai la cuptor (preincalzit) pentru 45 de minute


-lasi briosele sa se raceasca,apoi le scoti din forma;


- le decorezi cu fulgi de ciocolata si jeleuri;


-se pot servi ca atare sau cu sos de ciocolata/sirop de artar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

AndreaE 1

27.03.2014, 22:35

Bune

Rocsi 1

28.03.2014, 10:56

MIUTA 1

28.03.2014, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu lamaie, mac si ricotta