Briose cu ciocolata neagra

de susu in Dulciuri, 15 Oct 2014 | 2003 vizualizari

 

O reteta foarte buna pentru iubitorii de ciocolata, sursa decorix

 

INGREDIENTE

  • ingrediente pentru 12 bucati
  • 200 ml iaur gras
  • 2 oua
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 lgt esenta de rom
  • 2 lgt zeama de lamaie
  • 1 lgt coaja portocale
  • 1 lgt coaja lamaie
  • 2 lg cu vf de cacao
  • 180 gr faina
  • 1 lgt pf de copt
  • 1 vf cutit praf de ghimbir macinat
  • un praf de sare
  • 200 gr zahar
  • o ciocolata neagra
  • facultativ un paharut cu zmeura si unul cu mure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata neagra:

Ouale si zaharul se bat spuma, adaugam uleiul si apoi iaurtul. Se cerne faina impreuna cu celelalte ingrediente uscate. Le adaugam in aluat si apoi urmeaza ciocolata cubulete. Incingem cuptorul la 180 de grade, se umplu formele pe jumatate, se pun fructe la mijloc si apoi iar aluat. Se dau 20 minute la cuptor, se face testul cu scobitoarea si daca sunt gata pe margine le scoatem. Chiar daca in mijloc nu s-au facut si pe margine sunt gata nu le mai tinem pentru ca se vor intari, briosele trebuie sa fie moi si pufoase nu uscate.




Toate ingredientele se lasa la temperatura camerei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

16.10.2014, 09:09

claudiaO 1

16.10.2014, 09:37

Valclaudia 1

22.10.2014, 06:15

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata