Briose cu ciocolata (reteta numarul 100)

de Ubulika in Prajituri, 11 Oct 2012 | 2948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina 250
  • Unt topit – 110 g
  • Ciocolata – 100 g
  • Cacao – 2 lg
  • Praf de copt – 1 plic
  • Zahar – 150 g
  • 1 ou
  • Lapte batut – 250 ml
  • 1/4 lg sare
  • 1 lingură esenţă vanilie (sau 1 plic de zahăr vanilat)
  • coajă de la 1 portocală
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata (reteta numarul 100):

Incingem cuptoru la 190 de grade.Amestecam intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecam bine cu o lingura.

Intr-un alt vas, amestecam ingredientele umede: laptele , untul topit, coaja de portocala, esenţa de vanilie si oul. Amestecam tot cu un tel.Punem ingredientele umede peste cele uscate si amestecam usor .

 Punem bucati de ciocolata..si stafidele.

Ungem formele cu putin ulei ..eu am avut forme de hartie.Le punem intr-o tava si punem in fiecare aproximativ 3 linguri de coca..sa nu treaca mai mult de jumate.

Sa ramana cam 1-2 degete.

Se dau la cuptor cam 15-20 de minute..le verificam cu o scobitoare dupa 15 minute,daca iese curata briosele sunt gata.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Nu se foloseste mixerul şi nu se amesteca prea mult deoarece aluatul şi brioşele trebuie să rămână pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata (reteta numarul 100)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Moelleux au chocolat