Briose cu ciocolata si cappuccino

de mikidaniro in Dulciuri, 4 Feb 2012 | 2147 vizualizari

 

Un deliciu langa o cana de cappuccino,cafea sau pentru pitici.Compozitia este pentru 16 briose.

 

INGREDIENTE

  • 250g faina
  • 220ml lapte 
  • 150g ciocolata
  • 175g zahar
  • 2 oua 
  • 90ml ulei
  • 1 lingura de cappuccino
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si cappuccino:

Laptele,ciocolata,zaharul si cappuccino le punem intr-un vas la fiert pana se topeste ciocolata,apoi lasam sa se raceasca.Cand compozitia cu lapte s-a racit mixam galbenusirile cu uleiul,zaharul vanilat si lasam deoparte.Separat mixam albusurile spuma cu praful de sare.Amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul si incepem sa omogenizam compozitia in urmatoarea ordine:compozitia cu galbenusuri o turnam peste compozitia cu lapte racita,iar compozitia rezultata o turnam in vasul cu faina,apoi incorporam albusurile.Turnam compozitia in forma de briose si le punem in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 de min sau pana trece testul ''scobitoarea''.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mikidaniro 1

04.02.2012, 19:16

Sunt super-bune cu cappuccino(sau ceI putin mie imi pIac),eu nu beau cafea de reguIa,beau cappuccino si am vrut sa simt aroma si in briose.Se pastreaza foarte bine cateva zile.

Rocsi 1

04.02.2012, 20:23

super combinatie!!!

marinicayou10 1

05.02.2012, 12:27

Misto stiu ca nu mai ai dar vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata