Briose cu cirese

de epurasha2bb in Prajituri, 23 Iul 2010 | 4167 vizualizari

 

simple

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  •  5 linguri faina,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 praf de sare,
  •  1 praf de copt,
  •  30 g unt,
  •  cateva picaturi esenta de vanilie,
  •  cirese din dulceata sau cirese de cocktail fara samburi.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese:

Se face o compozitie pufoasa ca de pandispan din galbenusurile frecate cu zahar, albusurile batute spuma tare cu un parf de sare si faina amestecata cu praful de copt, apoi se adauga si esenta de vanilie.


Compozitia se toarna in tava cu forma de briose unse putin cu unt si se coc in cuptorul preincins.


Apoi se presara si ciresele si se da iar la copt.


Sunt gata cand au crescut mult si s-au rumenit putin deasupra.


Se scot cu grija si se pudreaza cu zahar pudra sau se taie felii ca un mini chec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ina 1

23.07.2010, 20:59

Julie 1

24.07.2010, 10:12

Simplu si bun!

Julie 1

24.07.2010, 10:13

Roberta, merg si eu la spa cu tine!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Briose crosetate