Briose cu finetti

de Angelina_Elena in Prajituri, 28 Iun 2012 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar de iaurt(zuzu de 140 g)
  • 1 si jumatate pahar zahar
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare faine
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 5 linguri crema de ciocolata(finetti)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu finetti:

Intr-un vas punem zaharul si ouale si mixam bine. Adaugam iaurtul si mixam in continuare, apoi adaugam in fir subtire uleiul. Cernem faina, o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida. La final adaugam crema de ciocolata si omogenizam.


Intr-o tava de briose tapetata cu hartiute punem cate o lingura/o lingura si jumatate din compozitie(depinde de dimensiunea tavii) si bagam la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute.


Se servesc simple sau pudrate cu zahar.


Va doresc pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Folosim drept masura paharul de iaurt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

LadyCrs 1

07.07.2012, 13:37

O brioșă, două, trei aș dori și eu! :*

gaby_duceag 1

07.07.2012, 14:24

lady, îngraşă! fugi la dans

Angelina_Elena 1

07.07.2012, 14:48

fetelor una,doua,trei putin dans si nu se pune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci