Briose cu floricele

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 2017 vizualizari

 

Imi place tare mult acest desert,pentru ca-mi permite sa ma joc cu ingredietele asa cum doresc...:))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 250 ml iaurt
  • 1 banana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 50 g ciocolata taiata bucatele
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu floricele:

Ouale se bat bine,impreuna cu praful de sare,pana isi dubleaza volumul.Adaugam zaharul si vanilia si mixam in continuare. Apoi pe rand uleiul,iaurtul,banana pasata si faina amestecata cu praful de copt.La sfarsit ciocolata bucatele.




Se toarna compozitia in forme si se da la cuptor,la 180 de grade,pentru 30 de minute.



Le-am ornat cu frisca si floricele.


Floricelele le-am facut din ciocolata de casa in care am pus colorant rosu si am taiat cu forma floricelele.Le-am pus la frigider pana au fost gata briosele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

18.05.2009, 12:57

Sunt de acord cu dragalasenia!

Miha 1

18.05.2009, 19:53

Iahim,voiam atunci sa fac si niste fluturasi dar n-am gasit forma aia de taiat plastilina.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale