Briose cu floricele

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 4950 vizualizari

 

Imi place tare mult acest desert,pentru ca-mi permite sa ma joc cu ingredietele asa cum doresc...:))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 250 ml iaurt
  • 1 banana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 50 g ciocolata taiata bucatele
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu floricele:

Ouale se bat bine,impreuna cu praful de sare,pana isi dubleaza volumul.Adaugam zaharul si vanilia si mixam in continuare. Apoi pe rand uleiul,iaurtul,banana pasata si faina amestecata cu praful de copt.La sfarsit ciocolata bucatele.


Se toarna compozitia in forme si se da la cuptor,la 180 de grade,pentru 30 de minute.

Le-am ornat cu frisca si floricele.

Floricelele le-am facut din ciocolata de casa in care am pus colorant rosu si am taiat cu forma floricelele.Le-am pus la frigider pana au fost gata briosele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

18.05.2009, 12:57

Sunt de acord cu dragalasenia!

Miha 1

18.05.2009, 19:53

Iahim,voiam atunci sa fac si niste fluturasi dar n-am gasit forma aia de taiat plastilina.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello