Briose cu iaurt si gem de caise

de ralu_river in Prajituri, 13 Noi 2012 | 5782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 130 gr zahar
  • 10 gr praf de copt
  • un varf cutit sare
  • esenta vanilie
  • dulceata de caise
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt si gem de caise:

Ouale, zaharul, iaurtul si ulei se pun intr-un bol si se mixeaza, dupa care se adauga faina amestecata cu sare si praf de copt. Se adauga si esenta de vanilie. Se pregateste o tava pentru briose si se umple fiecare forma 3/4, dupa care se adauga o lingurita de gem in fiecare briosa si se amesteca cu o scobitoare.


Se coc 20-25 de minute la foc potrivit. Se lasa apoi la racit pe un gratar si se presara cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

13.11.2012, 22:44

Sim0na 1

14.11.2012, 18:40

tare bune!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu budinca