Briose cu iaurt si gem de caise

de ralu_river in Prajituri, 13 Noi 2012 | 9309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 130 gr zahar
  • 10 gr praf de copt
  • un varf cutit sare
  • esenta vanilie
  • dulceata de caise
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt si gem de caise:

Ouale, zaharul, iaurtul si ulei se pun intr-un bol si se mixeaza, dupa care se adauga faina amestecata cu sare si praf de copt. Se adauga si esenta de vanilie. Se pregateste o tava pentru briose si se umple fiecare forma 3/4, dupa care se adauga o lingurita de gem in fiecare briosa si se amesteca cu o scobitoare.


Se coc 20-25 de minute la foc potrivit. Se lasa apoi la racit pe un gratar si se presara cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

13.11.2012, 22:44

Sim0na 1

14.11.2012, 18:40

tare bune!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de piersici

ieri la 15:53

Desert briose de vara cu capsuni si kiwi

de Ancutsa 5

ieri la 14:52

Desert tort Amandina de casa - reteta nr. 500

de Ancutsa 5

ieri la 14:48

RETETA RECOMANDATA
Briose cu migdale si cacao