Briose cu iaurt si gem de caise

de ralu_river in Prajituri, 13 Noi 2012 | 19794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 130 gr zahar
  • 10 gr praf de copt
  • un varf cutit sare
  • esenta vanilie
  • dulceata de caise
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt si gem de caise:

Ouale, zaharul, iaurtul si ulei se pun intr-un bol si se mixeaza, dupa care se adauga faina amestecata cu sare si praf de copt. Se adauga si esenta de vanilie. Se pregateste o tava pentru briose si se umple fiecare forma 3/4, dupa care se adauga o lingurita de gem in fiecare briosa si se amesteca cu o scobitoare. 

Se coc 20-25 de minute la foc potrivit. Se lasa apoi la racit pe un gratar si se presara cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:24

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 14:18

RenataCh 1

21.01.2022, 13:45

Sunt foarte gustoase, le-am incercat inainte de Craciun si voi repeta reteta astazi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata si spuma de capsuni