Briose cu migdale, fara zahar

de Steffy in Mancare copii, 23 Apr 2015 | 4273 vizualizari

 

O noua reteta probata pe fetita mea de 13 luni....ea a gustat, noi le-am mancat pe nerasuflate.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt Napolact 65 % grasime
  • 2 oua mari de tara
  • o banana mare, foarte coapta
  • 2 linguri cu varf de karob (pudra de roscove)
  • 70 g faina de ovaz
  • 50 g migdale macinate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu migdale, fara zahar:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, sa poata fi mixat.

Dam drumul la cuptor si pregatim formele de briose, pe care le ungem cu unt. Eu am niste forme mari, nu sunt ca briosele clasice, micute. De aceea au iesit doar 5 briose uriase.

Mixam ingredientele, adaugandu-le pe rand, pana se face o compozitie omogena. 

Punem compozitia in forme si dam la cuptor pentru 20 minute. (5 minute focul tare, 15 minute lasam la foc mic).

Facem testul cu scobitoarea, le lasam sa se raceasca, apoi sunt numai bune de mancat.

Sa aveti succes la pitici cu briosele mici! :)

 

TIPS-URI

1

Pudra de roscove poate fi inlocuita cu 100 g zahar brun. Pentru a avea aceeasi culoare, adaugam o lingura de cacao neagra.

2

Faina de ovaz o puteti inlocui cu orice alta faina doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu migdale, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
T-Rex,Trodon si Stegosaurus