Briose cu migdale, fara zahar

de Steffy in Mancare copii, 23 Apr 2015 | 1744 vizualizari

 

O noua reteta probata pe fetita mea de 13 luni....ea a gustat, noi le-am mancat pe nerasuflate.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt Napolact 65 % grasime
  • 2 oua mari de tara
  • o banana mare, foarte coapta
  • 2 linguri cu varf de karob (pudra de roscove)
  • 70 g faina de ovaz
  • 50 g migdale macinate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu migdale, fara zahar:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, sa poata fi mixat.


Dam drumul la cuptor si pregatim formele de briose, pe care le ungem cu unt. Eu am niste forme mari, nu sunt ca briosele clasice, micute. De aceea au iesit doar 5 briose uriase.


Mixam ingredientele, adaugandu-le pe rand, pana se face o compozitie omogena.


Punem compozitia in forme si dam la cuptor pentru 20 minute. (5 minute focul tare, 15 minute lasam la foc mic).


Facem testul cu scobitoarea, le lasam sa se raceasca, apoi sunt numai bune de mancat.


Sa aveti succes la pitici cu briosele mici! :)


 

TIPS-URI

1

Pudra de roscove poate fi inlocuita cu 100 g zahar brun. Pentru a avea aceeasi culoare, adaugam o lingura de cacao neagra.

2

Faina de ovaz o puteti inlocui cu orice alta faina doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu migdale, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.04.2015, 21:09

mirela0911 1

24.04.2015, 15:28

dantes 1

26.04.2015, 06:54

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu banane, pt bebelusi