Briose cu picaturi de ciocolata

de aura78 in Dulciuri, 28 Feb 2014 | 1703 vizualizari

 

CEVA DULCE SI BUN ...

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 180 g zahar
  • 3 linguri de cacao amara
  • 1 praf de copt
  • 150 g de picaturi de ciocolata neagra
  • 90 ml de ulei de floarea soarelui
  • 250 ml lapte
  • 1 ou 
  • 1plic vanillina
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu picaturi de ciocolata:

Intr-un castron amesteca : faina in prealabil cernuta ,zaharul, cacaoa,praful de copt si sarea.

Intr-un castron bate oul si adauga laptele si uleiul.

Incorporeaza putin cate putin ingredientele liquide (oul,laptele,uleiul) cu ingredientele uscate ( faina,zaharul,cacacoa,praful de copt,sarea) .Amesteca bine totul.Adauga jumatate din cantitatea de ciocolata.

Distribuie in formele de briose ,umpland 3/4 din capacitate .

Presara pe deasupra "picaturi " de ciocolata .

Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 17 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu picaturi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Micutza Luana 1

28.02.2014, 23:53

yamii

tiby 1

01.03.2014, 09:35

Rocsi 1

01.03.2014, 19:36

Imi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu cocos, miere si migdale