Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
CEVA DULCE SI BUN ...
Intr-un castron amesteca : faina in prealabil cernuta ,zaharul, cacaoa,praful de copt si sarea.
Intr-un castron bate oul si adauga laptele si uleiul.
Incorporeaza putin cate putin ingredientele liquide (oul,laptele,uleiul) cu ingredientele uscate ( faina,zaharul,cacacoa,praful de copt,sarea) .Amesteca bine totul.Adauga jumatate din cantitatea de ciocolata.
Distribuie in formele de briose ,umpland 3/4 din capacitate .
Presara pe deasupra "picaturi " de ciocolata .
Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 17 minute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult