Briose cu picaturi de ciocolata

de aura78 in Dulciuri, 28 Feb 2014 | 852 vizualizari

 

CEVA DULCE SI BUN ...

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 180 g zahar
  • 3 linguri de cacao amara
  • 1 praf de copt
  • 150 g de picaturi de ciocolata neagra
  • 90 ml de ulei de floarea soarelui
  • 250 ml lapte
  • 1 ou 
  • 1plic vanillina
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu picaturi de ciocolata:

Intr-un castron amesteca : faina in prealabil cernuta ,zaharul, cacaoa,praful de copt si sarea.

Intr-un castron bate oul si adauga laptele si uleiul.

Incorporeaza putin cate putin ingredientele liquide (oul,laptele,uleiul) cu ingredientele uscate ( faina,zaharul,cacacoa,praful de copt,sarea) .Amesteca bine totul.Adauga jumatate din cantitatea de ciocolata.

Distribuie in formele de briose ,umpland 3/4 din capacitate .

Presara pe deasupra "picaturi " de ciocolata .

Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 17 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu picaturi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Micutza Luana 1

28.02.2014, 23:53

yamii

tiby 1

01.03.2014, 09:35

Rocsi 1

01.03.2014, 19:36

Imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede (fara unt)