Briose de cacao cu jeleu de visine

de epurasha2bb in Prajituri, 21 Dec 2010 | 7884 vizualizari

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 16:26

oauuu asta chiar ca nu scapa de mineee

epurasha2bb 1

21.12.2010, 16:35

ce draguta esti, mersiiii!

MotanLaOale 1

21.12.2010, 16:55

super

Rocsi 1

21.12.2010, 17:47

dementiale sunt cu jeleu

aziz 1

21.12.2010, 19:07

superr epurico eu le incerc cu siguranta

adasev12 1

21.12.2010, 19:11

mai fata, da te-ai pus pe dulciuri, nu gluma...super faine si bune toate....

divainbucatarie 1

21.12.2010, 19:48

Mitinita 1

21.12.2010, 20:17

ce bine arata!!!

diaconta 1

21.12.2010, 23:35

Ioiiiiiiiii imi vine sa ling monitorul

La Ancuta 1

21.12.2010, 23:46

ce faine sunt

LUK 1

21.12.2010, 23:49

m-ai dat gata cu atatea dulciuri faine si bune....si inca n-a venit Craciunul.. cate kg o sa pun..oioi...5

kamy 1

22.12.2010, 00:47

ce bn arata 5f

epurasha2bb 1

22.12.2010, 09:38

multumesc!

epurasha2bb 1

22.12.2010, 09:39

dia vezi cu linsul ala mai ales la avatarul nou ce ti-ai pus ...se fac baietii coada la usa ta!

lia maria 1

22.12.2010, 10:03

Waw ! ce bunatate si ce bine arata direct la favorite cu ele, pe prima pozitie Super !

Sylvia 1

22.12.2010, 12:16

Vai ce bine arata , esti artista la deserturi

epurasha2bb 1

30.12.2010, 08:54

multumesc fetelor! cu atatea retete nici nu am vazut comentraiile decat acum!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu crema de cocos