Briose din albusuri

de MotanLaOale in Prajituri, 23 Noi 2012 | 2839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 160 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • stafide
  • coaja de portocale praf
  • zeama de la o portocala
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri:

Albusurile se bat tare cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste.


Se adauga untul topit si racit si aromele si se mixeaza.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula.


Se pune hartie speciala in formele de briose si se pune o lingura din compozitie.


Se presara cateva stafide in fiecare forma si se acopera cu inca o lingura de compozitie.


Din ingrediente mi-au iesit 12 briose.


Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Se pot orna dupa preferinta. Eu nu le-am ornat.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

24.11.2012, 20:23

moi_miruna 1

25.12.2012, 17:04

Multumesc mult pentru reteta! Au iesit minunate intr-un timp foarte scurt!! Sarbatori Fericite!

MotanLaOale 1

25.12.2012, 18:22

Craciun fericit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)