Briose din albusuri

de MotanLaOale in Prajituri, 23 Noi 2012 | 4113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 160 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • stafide
  • coaja de portocale praf
  • zeama de la o portocala
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri:

Albusurile se bat tare cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste.


Se adauga untul topit si racit si aromele si se mixeaza.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula.


Se pune hartie speciala in formele de briose si se pune o lingura din compozitie.


Se presara cateva stafide in fiecare forma si se acopera cu inca o lingura de compozitie.


Din ingrediente mi-au iesit 12 briose.


Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Se pot orna dupa preferinta. Eu nu le-am ornat.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

24.11.2012, 20:23

moi_miruna 1

25.12.2012, 17:04

Multumesc mult pentru reteta! Au iesit minunate intr-un timp foarte scurt!! Sarbatori Fericite!

MotanLaOale 1

25.12.2012, 18:22

Craciun fericit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi polonezi insiropati