Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Somon, 3 Noi 2016 | 2027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 grame broccoli
  • 125 grame somon afumat la cald
  • 200 grame crema de branza
  • 1 catel de usturoi, mic
  • 75 grame branza Gouda (poate fi inlocuita cu cascaval)
  • 3 linguri ierburi tocata (marar, patrunjel, chives)
  • 300 grame orez gatit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.


Se fierbe broccoliul, desfacut in buchetele, 5 minute, in apa sarata. Se scurge si se amesteca cu somonul rupt in bucati, apoi se aseaza intr-o tava pentru cuptor.


Se amesteca crema de branza cu usturoiul pisat, ierburile tocate, piper si branza Gouda rasa si se adauga peste boccoli. Se intinde cu o spatula pe toata suprafata, se introduce tava la cuptor si se gateste 25 de minute.


Se serveste cu orez gatit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

trebuie sa incerc sa-i fac Oanei asa ceva , imi place tot ce ai pus tu aici

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu cremă de somon afumat