Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Somon, 3 Noi 2016 | 3767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 grame broccoli
  • 125 grame somon afumat la cald
  • 200 grame crema de branza
  • 1 catel de usturoi, mic
  • 75 grame branza Gouda (poate fi inlocuita cu cascaval)
  • 3 linguri ierburi tocata (marar, patrunjel, chives)
  • 300 grame orez gatit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se fierbe broccoliul, desfacut in buchetele, 5 minute, in apa sarata. Se scurge si se amesteca cu somonul rupt in bucati, apoi se aseaza intr-o tava pentru cuptor. 

Se amesteca crema de branza cu usturoiul pisat, ierburile tocate, piper si branza Gouda rasa si se adauga peste boccoli. Se intinde cu o spatula pe toata suprafata, se introduce tava la cuptor si se gateste 25 de minute. 

Se serveste cu orez gatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

trebuie sa incerc sa-i fac Oanei asa ceva , imi place tot ce ai pus tu aici

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de coacaze