Brownies nutella

de susu in Dulciuri, 25 Feb 2016 | 1072 vizualizari

 

Cea mai buna reteta cu nutella, minunata, se face fara faina si in doi pasi si trei miscari, reteta de Rux http://www.bucataras.ro/retete/brownies-nutella-68492.html
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mari
  • 1 borcan de
  • 850 g nutella cu alune
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies nutella:

Ouale se scot de la rece cu cateva ore inainte.


Le batem spuma pana isi tripleaza volumul timp de vreo 15 minute timp in care putem face pauze ca sa nu ardem mixerul. Crema de ciocolata se pune intr-un ibric si se incalzeste pe baie de aburi fara sa fiarba, pana devine lichida.


Adaugam treptat ciocolata la oua si amestecam cu spatula de jos in sus pana se incorporeaza bine.


Dam la cuptor 20-30 de minute la 180 de grade. Eu am folosit cantitatile injumatatite, 3 oua si un pahar de 420 de crema. Am lasat 20 de minute ca sa-mi iasa un interior moale si eterior crocant.


Ca sa nu se lase prajitura putem inchide focul dupa 20 de minute si o lasam sa se raceasca inca 10 minute in cuptor cu usa intredeschisa.


Dupa cum se vede a mea era grasa si frumoasa si s-a lasat. E grozava, puteti sa-i adaugati si niste nuca sau stafide.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

26.02.2016, 08:58

elucubratiiculinare 1

28.02.2016, 08:42

nici o zi fara ciocolata

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 11:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache