Bruschete

de mihasara in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 1388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii cat mai coapte
  • bagheta
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • piper
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliem bagheta si o asezam feliile pe o tigaie antiaderenta, nu inainte de a le unge cu ulei de masline..

Le rumenim pe ambele parti (nu le ardeti- ca mine:D) si le frecam cu catelul de usturoi, asa fierbinti.

Intre timp taim rosiile cubulete, le amestecam cu sare, piper  putin ulei de masline si eventual cu un catel de usturoi pisat si le asezam pe feliile de bagheta .

Presaram busuioc si servim.

Se pot adauga fileuri de ansoa scurse de sucul din conserva si stropite cu suc de lamaie.

 

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.03.2013, 16:44

Rocsi

Rocsi 1

28.03.2013, 10:45

Mult imi mai plac!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.03.2013, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!