Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2013 | 1399 vizualizari

 

sunt calde, poftiti...

 

INGREDIENTE

  • 9 felii de paine toast
  • 9 lingurite ulei de arahide
  • 1 conserva rosii in bulion (taiate)
  • 1 cutie branza Ceva Fin cu usturoi
  • busuioc uscat
  • rozmarin uscat
  • sare aromata cu verdeata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi:

Feliile de paine se pun in tava pe hartie de copt.


Se ung cu cate o lingurita de ulei de arahide.


Dam tava la cuptor pana se rumenesc feliile de paine.


Scoatem tava din cuptor, pe fiecare felie punem cate o lingura de cubulete de rosii din conserva.


Condimentam cu sare aromata si busuioc uscat.


Golim continutul din cutia de Ceva Fin intr-o punga.


Taiem (foarte fin) punga la un capat si decoram bruschetele cu crema de branza.


Presaram rozmarin uscat si servim.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

alilianaa 1

16.09.2013, 08:14

bun, bun

Lavinia 1

16.09.2013, 10:34

ce bune

Rocsi 1

16.09.2013, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza