Bruschete cu dovleac si ceapa caramelizata

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 2 cepe
  • 1 lingurita zahar brun
  • otet balsamic
  • piper macinat
  • salvie uscata
  • ulei de masline
  • seminte de pin
  • 400 gr dovleac placintar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu dovleac si ceapa caramelizata:

Pentru ceapa caramelizata curatam ceapa , o spalam , apoi o taiem in semirondele .

Intr-o tigaie punem 1-2 linguri ulei de masline ,apoi , cand acesta este infierbantat , ceapa taiata si zaharul brun .Amestecam , avand grija sa nu se arda ceapa pana aceasta ajungem la culoarea pe care ne-o dorim . Cand ceapa este gata adaugam sare si putin otet balsamic .

Dovleacul il curatam de coaje si il taiem cubulete .Il asezam intr-o tava pe hartie de copt . Presaram sare , piper macinat si salvie uscata . Dam tava la cuptor pana dovleacul se inmoaie , amestecand usor din cand in cand .

Prajim semintele de pin pentru cateva secunde pe o tigaie uscata , avand grija sa nu le rumenim prea tare .

Taiem painea felii si o prajim pe gratar .

Asezam pe feliile de paine ceapa caramelizata , bucatele de dovleac si seminte de pin .

Stropiti bruschetele cu reductie de otet balsamic pe care o obtineti prin fierberea otetului balsamic la temperatura mica pana obtineti consistenta dorita .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu dovleac si ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

05.01.2015, 14:55

Ce bine arata!

Valclaudia 1

08.03.2015, 07:52

wow, chiar apetisante! Felicitari!!

Ancutsa 1

23.02.2017, 10:41

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu blat de sticksuri Justitiarul Godina