Bruschete cu ricotta,vinete si rosii

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 2803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine mediteraneeana cu masline sau bagheta
  • branza ricotta
  • 1 vanata
  • rosii cherry
  • ulei de masline aromat cu busuioc
  • sare
  • piper macinat
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ricotta,vinete si rosii:

Taiem  vanata  in felii subtiri ,presaram  sare   si le lasam la scurs 15 minute .Le tamponam cu servete absorbante , le stropim cu  ulei de masline si piper macinat si le punem pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie .
Taiem painea felii pe care le prajim pe gratar .
Zdrobim catelul de usturoi si frecam fellile de paine prajita . 
Ungem feliile cu branza ricotta , asezam felii de vinete , rosii cherry taiate pe jumatate . Stropim cu  putin ulei de masline . Servim bruschetele imediat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ricotta,vinete si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

simona72 1

21.12.2014, 08:38

MotanLaOale 1

21.12.2014, 21:55

Bya Ralu 1

26.12.2014, 18:22

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute