Bruschete cu ricotta,vinete si rosii

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine mediteraneeana cu masline sau bagheta
  • branza ricotta
  • 1 vanata
  • rosii cherry
  • ulei de masline aromat cu busuioc
  • sare
  • piper macinat
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ricotta,vinete si rosii:

Taiem vanata in felii subtiri ,presaram sare si le lasam la scurs 15 minute .Le tamponam cu servete absorbante , le stropim cu ulei de masline si piper macinat si le punem pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie .

Taiem painea felii pe care le prajim pe gratar .

Zdrobim catelul de usturoi si frecam fellile de paine prajita .

Ungem feliile cu branza ricotta , asezam felii de vinete , rosii cherry taiate pe jumatate . Stropim cu putin ulei de masline . Servim bruschetele imediat .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ricotta,vinete si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

simona72 1

21.12.2014, 08:38

MotanLaOale 1

21.12.2014, 21:55

Bya Ralu 1

26.12.2014, 18:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive