Bruschete la cuptor

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 6111 vizualizari

 

Pentru zilele in care nu aveti chef de gatit...eu am aplicat-o deja!!!

 

INGREDIENTE

  • felii de paine
  • rosii
  • branza de vaca
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete la cuptor:

-peste feliile de paine adaugam rosiile taiate cubulete ,asta dupa ce le-am inlaturat semintele,saram si piperam dupa gust,radem branza tare deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc putin.

TIPS-URI

1

-se poate rade cascaval ,

2

-se poate presara usturoi,busuioc,ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:22

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:48

super

Bya Ralu 1

24.03.2012, 23:58

si mie imi plac bruschetele,merge si putin ulei de masline

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte