Bruschete la cuptor

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 6053 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

20.07.2011, 13:53

Rocsi 1

20.07.2011, 13:56

cu branza inca nu am incercat

ionela2682 1

20.07.2011, 14:02

Cascavalul mi se parea prea gras....asa ca am improvizat putin

divainbucatarie 1

20.07.2011, 14:08

DIANA B 1

20.07.2011, 14:23

buuuuuuuuuuuun , dar cum ai ras branza de vaci , cat a fost de tare ?!? eu cred c-as pune ceva telemea , sau vreun neam de-al ei , nu prea sunt nici eu fan cascaval

ionela2682 1

20.07.2011, 14:28

Este o branza de vaci ...de la tara luata..nici prea tare,nici prea moale..dar nici prea sarata..mie-mi place mult...o mananc si goala.

DIANA B 1

20.07.2011, 14:29

................... goala tu , sau si ea ? normal , pe-asa calduri .............. si ,,nici prea tare , nici prea moale" ...

ionela2682 1

20.07.2011, 14:33

Onesta branza goala...vai ce am putut scrie...dar voi carcotase cum sunteti gasiti repede alt sens cuvintelor!!!

DIANA B 1

20.07.2011, 14:36

Nu asa ne-a fost intelegerea ?

ionela2682 1

20.07.2011, 14:39

Ada da...ai dreptate...!

La Ancuta 1

20.07.2011, 14:48

rapid si bun

Lau 1

20.07.2011, 15:27

bune

Cris2711 1

20.07.2011, 15:32

cat imi plac mie bruschetele

MotanLaOale 1

20.07.2011, 15:45

Sidy 1

20.07.2011, 18:01

Bune, bune.... Eu prajesc oleaca feliile de bagheta date cu ulei de masline, apoi le fac cu usturoi....

kamy 1

20.07.2011, 20:58

nu ma mancat,nu am facut da le vine randul curand,cu prima rosie din gradina

mirela0911 1

20.07.2011, 22:45

ca bine zice Kamy, deja incep sa se coaca rosiile in gradina asa ca o sa incerc si eu

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:22

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:48

super

Bya Ralu 1

24.03.2012, 23:58

si mie imi plac bruschetele,merge si putin ulei de masline

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu ciuperci, porumb si cas