Bucatini cu carnati de mistret

de -tony- in Paste, 5 Sep 2012 | 1584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati uscati de vanat(tinuti in ulei)
  • 1/2 ardei gras
  • 1 rosie mare coapta
  • 1 catel usturoi
  • ulei masline
  • busuioc
  • 2 oua
  • 200 gr paste bucatini
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatini cu carnati de mistret:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet.


Intr-o tigaie cu putin ulei se pune catelul de usturoi strivit. Se lasa la calit si cand acesta a prins culoare se da deoparte. Se adauga ardeiul tocat si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putina sare. Dupa ce s-a rumenit ardeiul se adauga carnatii taiati rondele si se lasa 1-2 minute. Adaugam rosia taiata cuburi si busuiocul. Adaugam 1/4 pahar apa si lasam pana scade sosul.


Cand pastele sunt fierte se pun peste sos si se amesteca. Se adauga ouale batute si se amesteca cu atentie la foc mic pana oul e rumenit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu carnati de mistret" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

06.09.2012, 14:08

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:16

Mutulica 1

15.11.2012, 14:16

mda , asta da delicatesa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb