Budinca cu branza proaspata de vaci

de mena29 in Dulciuri, 6 Aug 2011 | 6713 vizualizari

 

Azi m-am gandit sa fac niste papanasi pentru ca aveam niste branza proaspata de vaci insa din cauza ca timpl nu mi-a permis am hotarat sa incerc ceva nou si rapid.Aveam ingredientele in cap si mi-am zis ca nu are ce sa iese rau.A iesit o budinca cu branza proaspata, foooarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri budinca vanilie;
  • 6 oua;
  • 500 gr branza de vaci;
  • 1 plic vanilie;
  • coaja rasa de la o lamaie;
  • 200 gr zahar;
  • 1 praf de copt;
  • 600 ml lapte;
  • 2 lingurite unt;
  • 1 lingura cu varf pesmet;
  • 1 varf de cutit cu sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza proaspata de vaci:

Am mixat albusurile,cand au fost tari am adaugat zaharul treptat si vanilia.Separat am amestecat cele doua plicuri de budinca cu sarea,galbenusurile,coaja de lamaie,branza de vaci,laptele si praful de copt dupa care am adaugat albusul batut spuma.Am uns cu unt un vas termorezistent,am presarat pesmetul si am pus compozitia de mai sus in vas.Am introdus vasul in cuptorul preincalzit 20 minute la180 grade C dupa care am mai lasat la copt inca 30 min. la 150 grade C.


Am servit budinca cu branza, asa calda si pudrata cu zahar pudra.


Va servesc si pe voi cu mare drag.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza proaspata de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

mena29 1

08.11.2011, 22:46

Da,asa e,si aici in Sibiu stiu foarte multe persoane bolnava.Cred ca timpul e de vina.Multumesc pentru gandurile tale bune.

diaconta 1

08.11.2011, 22:50

si noi umblam printre temperaturi ca printre jaloane ba au fost 21 de grade,ba am trecut la 16
si eu am o stare cam ciudata,sa gasesc pe cineva sa aiba grija de mine pana nu ma imbolnavesc
astept sugestii

mena29 1

09.11.2011, 20:42

Eu as avea niste sugestii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu fidea si sirop de zahar ars