Budinca cu cartofi și carne de pui

de AndrutzaP in Pui, 12 Iul 2016 | 883 vizualizari

 

   Retetele la cuptor intra in topul preferintelor mele. Sunt perfecte mai ales atunci cansd trebuie sa pregatim repede cina.
   

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet pui
  • 500 g cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana
  • 1 ardei gras
  • 50 g parmezan
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cartofi și carne de pui:

Cartofi se curata si se pun la fiert. Pieptul de pui se portioneaza in felii subtiri si se prajeste in 50 ml ulei.


Separat se bat cele 3 oua cu smantana, sare si piper (dupa gust). Ardeiul se taie patratele si patrunjelul se toata marunt.


Cartofii fierti si racoriti se taie cubulete si se amesteca cu oualele batute cu smantana. Carnea se amesteca cu patrunjelul si cu ardeiul tocat.


Cartofii amestecati cu carnea se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptorul preincins la 200 grade celsius. Cand budinca s-a "legat" si s-a rumenit deasupra (aprox 30 min) presarati parmezanul ras si mai lasati-o in cuptor pentru 10 minute.


Se serveste calda, dar este la fel de buna si rece.


Serviti cu placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cartofi și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.07.2016, 18:17

Tare buna e!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:28

Un preparat tare gustos!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican