Budinca cu cartofi și carne de pui

de AndrutzaP in Pui, 12 Iul 2016 | 1053 vizualizari

 

   Retetele la cuptor intra in topul preferintelor mele. Sunt perfecte mai ales atunci cansd trebuie sa pregatim repede cina.
   

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet pui
  • 500 g cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana
  • 1 ardei gras
  • 50 g parmezan
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cartofi și carne de pui:

Cartofi se curata si se pun la fiert. Pieptul de pui se portioneaza in felii subtiri si se prajeste in 50 ml ulei.


Separat se bat cele 3 oua cu smantana, sare si piper (dupa gust). Ardeiul se taie patratele si patrunjelul se toata marunt.


Cartofii fierti si racoriti se taie cubulete si se amesteca cu oualele batute cu smantana. Carnea se amesteca cu patrunjelul si cu ardeiul tocat.


Cartofii amestecati cu carnea se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptorul preincins la 200 grade celsius. Cand budinca s-a "legat" si s-a rumenit deasupra (aprox 30 min) presarati parmezanul ras si mai lasati-o in cuptor pentru 10 minute.


Se serveste calda, dar este la fel de buna si rece.


Serviti cu placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cartofi și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.07.2016, 18:17

Tare buna e!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:28

Un preparat tare gustos!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant