Budinca de broccoli

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 25877 vizualizari

 

Trebuie sa recunosc ca aceasta bunatate a fost pregatita in totalitate de iubitul meu care mi-a facut o surpriza tare frumoasa intr-o dupa-amiaza cand tocmai ajunsesem acasa de la munca:D...eu am ajutat doar la mancat:))) si la pozat preparatul final :D

 

INGREDIENTE

  • broccoli
  • 250 gr smantana
  • 2 oua
  • unt pentru uns tava
  • 200 gr telemea
  • sare
  • cascaval Sofia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli:

Broccoli se spala bine si se rupe buchetele.

Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala, iar cand apa incepe sa fiarba se pun buchetelele de broccoli si se oparesc aprox 10-15 minute.

Se scot buchetelele cu ajutorul unei palete pentru a se scurge de apa.

Se unge o tava cu unt si se pun buchetelele.

Intr-un bol se bat ouale cu smantana si sare dupa gust.

Se toarna aceasta compozitie peste broccoli apoi se presara telemeaua rasa.

Se da la cuptor la foc mic pand cand compozitia se leaga si se rumeneste frumos.

Inainte cu 15 minute sa fie gata, scoatem tava si presaram cascavalul ras.

Va doresc pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

laura_n 1

25.01.2014, 16:53

biig like! si pt gest si pt preparat!

deyutzky 1

25.01.2014, 17:21

Laurici Saru`mana!

mihaelam90 1

26.01.2014, 23:04

Bravo lui! Felicitari si sa mai faca si cu alte ocazii!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Impletitură rustică cu Miez de lapte şi spanac