Budinca de broccoli

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 12845 vizualizari

 

Trebuie sa recunosc ca aceasta bunatate a fost pregatita in totalitate de iubitul meu care mi-a facut o surpriza tare frumoasa intr-o dupa-amiaza cand tocmai ajunsesem acasa de la munca:D...eu am ajutat doar la mancat:))) si la pozat preparatul final :D

 

INGREDIENTE

  • broccoli
  • 250 gr smantana
  • 2 oua
  • unt pentru uns tava
  • 200 gr telemea
  • sare
  • cascaval Sofia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli:

Broccoli se spala bine si se rupe buchetele.


Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala, iar cand apa incepe sa fiarba se pun buchetelele de broccoli si se oparesc aprox 10-15 minute.


Se scot buchetelele cu ajutorul unei palete pentru a se scurge de apa.


Se unge o tava cu unt si se pun buchetelele.


Intr-un bol se bat ouale cu smantana si sare dupa gust.


Se toarna aceasta compozitie peste broccoli apoi se presara telemeaua rasa.


Se da la cuptor la foc mic pand cand compozitia se leaga si se rumeneste frumos.


Inainte cu 15 minute sa fie gata, scoatem tava si presaram cascavalul ras.


Va doresc pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

laura_n 1

25.01.2014, 16:53

biig like! si pt gest si pt preparat!

deyutzky 1

25.01.2014, 17:21

Laurici Saru`mana!

mihaelam90 1

26.01.2014, 23:04

Bravo lui! Felicitari si sa mai faca si cu alte ocazii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi