Budinca de gris

de ala_oancea in Dulciuri, 27 Oct 2009 | 10006 vizualizari

 

Reteta de la soacra mea

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 200 gr gris
  • 1 litru de lapte
  • 2 zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile, apoi grisul. Se toarna compozitia intr-o forma unsa bine cu unt si tapetata cu gris si se coace aprox 30 de minute. Se rastoarna budinca pe o farfurie si se toarna peste ea laptele fierbinte la care se adauga 2 linguri de zahar, esenta de vanilie si zaharul vanilat. Delicioasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

sandytza 1

30.10.2009, 14:42

am notat-o . trebuie incercata .musai

ala_oancea 1

30.10.2009, 16:26

Galuscutza 1

08.01.2014, 14:52

Ala ti-a iesit ca la carte .De fiecare data cand reproduc prajiturica asta, simt ,,gustul'' copilariei. ,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Claudia