Budinca de macaroane cu branza

de madi_marin in Paste, 14 Dec 2010 | 6444 vizualizari

 

Un preparat simplu si foarte gustos.....

 

INGREDIENTE

  • 250 g macaroane
  • 350 g telemea sarata
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

Macaroanele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.


Telemeaua se da pe razatoarea cu ochiuri mici, se amesteca cu zaharul, esentele, stafidele , coaja de lamaie si ouale batute bine. Se toarna compozitia peste macaroanele scurse bine de apa.


Se tapeteaza o forma detasabila cu hartie de copt, se unge cu unt pe fund si pe margini si apoi se toarna compozitia. Se da forma la cuptorla foc mediu pana cand se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

madi_marin 1

15.12.2010, 20:57

wow.....ce de vizitatori am avut la reteta.... imi pare rau ca nu am raspuns pana acum, dar e o perioada foarte aglomerata la serviciu si de-abia apuc sa intru pe site-ul meu preferat.... multumesc tuturor pentru aprecieri.....

nadina73 1

15.12.2010, 21:35

foarte buna

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:37

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza la cuptor