Budinca de paste

de Miha in Paste, 29 Mar 2011 | 3326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~ 200 g paste ( eu am folosit gnocchi)
  • 1/2 piept de pui
  • 150 g branza Almette
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 rosie
  • sare si piper
  • oregano
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.



Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in 2 linguri cu ulei de masline. Rosia o oparim cateva secunde in apa clocotita, o trecem sub un jet de apa rece si o curatam de coaja. O taiem cubulete sau o blenduim si punem peste ceapa si usturoiul calite. Adaugam si pieptul de pui taiat cubulete, omogenizam si lasam la fiert.


Condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano. Cand sosul din tigaie a scazut si carnea este patrunsa se da tigaia deoparte si se lasa la racit.



Pastele fierte le trecem sub un jet de apa rece si le punem intr-un castron, unde le amestecam cu crema de branza si sosul cu carne. Ouale batute bine cu un praf de sare se amesteca cu smantana si se toarna peste paste. Mai punem putina sare daca este necesar si omogenizam.



Compozitia o turnam intr-un vas termorezistent uns cu unt, presaram cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.



Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

RuxyRux 1

30.03.2011, 11:58

Ce bunatate

kukibella 1

30.03.2011, 12:08

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si cascaval la cuptor