Budinca de paste cu branza si bezea

de cristinutanicolita in Mancare copii, 17 Mai 2015 | 2600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 200 g branza
  • 200 g urda
  • 5 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 15 lg zahar tos
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g stafide
  • 1 lgt coaja de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza si bezea:

Intr-o oala punem apa, adaugam un praf de sare si cand da in clocot punem pastele si lasam sa fiarba 10 min. Dupa fierbere punem pastele la scurs intr-o strecuratoare.


Intr-un castron punem branza rasa, urda, laptele, stafidele, coaja de portocala.


1 ou si 4 galbenusuri se bat putin cu 5 lg de zahar, zaharul vanilat si se adauga peste branza. Adaugam pastele fierte si scurse si omogenizam totul.


Bezea: Batem cele 4 albusuri spuma cu zaharul ramas (10 lg).


Punem pastele intr-un vas termorezitent uns cu unt. Nivelam frumos si dam budinca la cuptor pana se rumeneste usor, punem bezeaua si mai bagam la cuptor 5-10 min.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

17.05.2015, 16:03

Ce buna e!

Cris2711 1

17.05.2015, 19:47

Rocsi 1

18.05.2015, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza