Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 8858 vizualizari

COMENTARII (45)

La Ancuta 1

19.02.2014, 09:43

ce idee faina

Corinuta 1

19.02.2014, 09:44

Hiii, ce dadutza e!

Lavinia 1

19.02.2014, 09:45

ce frumos

Merisor 1

19.02.2014, 09:46

Sa stiti ca e forte buna si de efect!

deyutzky 1

19.02.2014, 09:49

o idee super!!

Miha 1

19.02.2014, 09:52

Ela68 1

19.02.2014, 09:53

De super efect Merisor

Dya Daniela Andrei 1

19.02.2014, 09:55

Ce idee faina!

tiby 1

19.02.2014, 09:56

Merisor 1

19.02.2014, 09:58

Va multumesc frumos!

Laly 1

19.02.2014, 09:59

Merisor

babi5 1

19.02.2014, 10:09

Buna tare si satioasa

anca_rm 1

19.02.2014, 10:23

ce bun , si ce ideee

Lia_ 1

19.02.2014, 10:45

placinta imi place

GeorgiaA 1

19.02.2014, 10:52

Arata super fain si cred ca sunt la fel de gustoase.

- Andreea - 1

19.02.2014, 10:54

Alina26 1

19.02.2014, 10:55

yamyy...ce bine arata!!!!

MotanLaOale 1

19.02.2014, 10:58

bune bune si frumoase

Pushaa 1

19.02.2014, 11:04

ce frumos ai aranjat!

Merisor 1

19.02.2014, 11:12

Lia eu am numit-o budinca

Merisor 1

19.02.2014, 11:25

Va multumesc, dragilor!

Sylvia 1

19.02.2014, 11:34

wow ce bine arata ! bravo pt idee

Merisor 1

19.02.2014, 12:00

Multumesc, Sylvia!

simona72 1

19.02.2014, 12:05

Arata tare bine!!

Merisor 1

19.02.2014, 12:07

Simona

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton