Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 8803 vizualizari

 

Aveam in congelator un pachet cu foi de placinta si m-am gandit sa fac o budinca pentru mic dejun si o alta budinca pentru desert.
Au iesit amandoua foarte bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr pastrama de porc
  • 200 gr iaurt
  • 1 lingura faina
  • 2 buc gogosar murat
  • 1/2 pachet foi de placinta
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 varf lingurita sare
  • 15 gr unt pentru uns formele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta:

Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate.

Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.

Taiem pastrama de porc in cubulete, gogosarul julien si le amestecam in compozitia cu iaurt.

Ungem niste forme de tarta sau de sufleuri, de care avem, cu putin unt si le umplem pe jumatate cu compozitia rezultata.

Taiem jumatatea de pachet cu foi de placinta in 4 parti si vom introduce foile, rasfirandu-le prin compozitie, lasand cateva colturi in afara pentru a se rumeni frumos.

Dam formele la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade.

Se pot servi alaturi de legume proaspete sau cu ketchup.

TIPS-URI

1

Pastrama de porc poate fi inlocuita cu piept de pui sau alte specialitati de carne.

2

Foile trebuie rasfirate bine, altfel se strang in interiorul budincii si lasa senzatia de necopt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib.