Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

de merisor in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 3612 vizualizari

 

Aveam in congelator un pachet cu foi de placinta si m-am gandit sa fac o budinca pentru mic dejun si o alta budinca pentru desert.
Au iesit amandoua foarte bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr pastrama de porc
  • 200 gr iaurt
  • 1 lingura faina
  • 2 buc gogosar murat
  • 1/2 pachet foi de placinta
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 varf lingurita sare
  • 15 gr unt pentru uns formele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta:

Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate.


Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.


Taiem pastrama de porc in cubulete, gogosarul julien si le amestecam in compozitia cu iaurt.


Ungem niste forme de tarta sau de sufleuri, de care avem, cu putin unt si le umplem pe jumatate cu compozitia rezultata.


Taiem jumatatea de pachet cu foi de placinta in 4 parti si vom introduce foile, rasfirandu-le prin compozitie, lasand cateva colturi in afara pentru a se rumeni frumos.


Dam formele la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade.


Se pot servi alaturi de legume proaspete sau cu ketchup.

 

TIPS-URI

1

Pastrama de porc poate fi inlocuita cu piept de pui sau alte specialitati de carne.

2

Foile trebuie rasfirate bine, altfel se strang in interiorul budincii si lasa senzatia de necopt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (45)

Micutza Luana 1

20.02.2014, 18:27

super

Renataedina 1

20.02.2014, 22:29

Bya Ralu 1

21.04.2014, 20:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu piept de pui afumat si maioneza cu mustar